Ubisofta zanima postoji li interes za single-player igrom The Division serijala

 The Division igre su od početka zamišljene kao multiplayer iskustvo. No, teško je poreći kako je zanimljiva premisa tih igara kao stvorena za istraživanje u nešto fokusiranijem singleplayer okruženju. Čak i Ubisoft zanima postoji li interes obožavatelja za jednu takvu igru.

Tim Spencer, dizajner levela u TT Gamesu je tako na Twitteru iznio svoju viziju Division singleplayer igre. Nedugo zatim je kreativni direktor iz Ubisofta, Julian Gerighty, podijelio njegov Tweet te upitao svoje pratitelje što misle o navedenom.

Tim u svom Tweetu smatra kako bi idealna Division igra za jednog igrača pratila jednog agenta koji pokušava pronaći svoju obitelj usljed kaotičnih zbivanja uzrokovanih smrtonosnim virusom. Smatra kako niti jedna igra ne istražuje pozadinsku priču samih agenata. Što moraju žrtvovati i kakve mentalne izazove moraju proći kako bi postali agenti Strategic Homeland Defensea.

Zvuči vrlo zanimljivo, a s obzirom kako velik broj igrača Division ionako igra solo – pretpostavljamo da bi ideja mogla pobuditi određeni interes. Modernih pucačina s fokusom na priču svakako nedostaje pa je super vidjeti kako Ubisoft barem razmišlja o toj ideji.

HCL.hr

Nema komentara:

Pokreće Blogger.