Ubio mladog Nijemca koji je došao ljetovati u Hrvatsku

 Policija je u Puli kasno sinoć uhitila muškarca kojeg sumnjiče da je, na terasi restorana u Valbandonu, nožem ozlijedio Nijemca (23). Mladića su prevezli u pulsku bolnicu gdje je u srijedu, oko 1.45 sati preminuo. Kako neslužbeno saznajemo napadač je turistu više puta ubo nožem u predjelu prsa.

Njegovo tijelo predano je na odjel pulske patologije jer je naložena obdukcija kako bi se sa sigurnošću utvrdio se točan uzrok smrti, piše ABCportal.info.

Osumnjičenog za ubojstvo, koji je pobjegao nakon što je napao mladića, uhitili su vrlo brzo nakon napada na plaži Puntižela.

Muškarac je priveden u policijsku postaju te se nad njim trenutno provodi kriminalističko istraživanje. Kako neslužbeno doznajemo napadač je hrvatski državljanin.

Turisti koji su vidjeli uhićenje su rekli da je u kamp u Valbandonu došlo 20-ak policajaca.

- Našli su ga na biciklu. Imao je sa sobom psa. Pitao je zašto ga uhićuju i rekao da i on ima prava. Nije se opirao uhićenju. Bio je konfuzan - rekli su turisti. Policija je kod mladića našla ruksak u kojem je navodno bio nož.

Djelatnice kafića u kampu kažu da je uhićeni unazad dva, tri dana dolazio u kafić i da je bio čudan.

- Govorio je da je on Bog i da nam je zato dobro - kažu.

Više informacija znat će se po okončanju istrage.

Prema neslužbenim informacijama grupa Nijemaca je prvo bila ispred lokalne pekarnice, a onda su otišli do ugostiteljskog objekta.

Kako doznaje Glas Istre, policijska potraga za napadačem na njemačkog državljanina na potezu od Valbandona do Štinjana bila je opsežna. Jedna Puljanka možda je imala blizak susret s ubojicom neposredno pred uhićenje, i to dok su ona i prijateljica sjedile u beach baru na Hidrobazi.

Mladić im navodno prišao sa psom i zatražio cigaretu, a kako je one nisu imale, ubrzo se udaljio. Nisu uspjele zapamtiti mu lice, a pas im kasnije sam bez gazde prilazio nekoliko puta. Ubrzo je došlo na desetke policajaca i pročešljavali teren...

Nema komentara:

Pokreće Blogger.