Ubio 17-godišnjakinju i stavio sliku njenog mrtvog tijela na Instagram

 Bianca Michelle Devins, poznata Instagram zvijezda koja ima par Instagram računa sa preko 30,000 pratitelja je ubijena a slika njenog mrtvog tijela je postavljena na razne društvene mreže.

Sedamnaestogodišnja Bianca Devins, poznatija kao Oxychan je na Discordu (popularnoj aplikaciji za dopisivanje i pričanje preko poziva) upoznala Brandona Clarka, na internetu poznat kao yesjuliet. Dopisivali su se na društvenim mrežama gdje su se i zaljubili te su se odlučili upoznati uživo. Trenutno nije poznato koliko dugo su se poznavali prije nego ju je ubio te da li je zaista bila njegova cura.

Nakon što je ubio Biancu, slike njenog leša i skoro odrubljene glave je postavio na Instagram, 4chan te Discord. Moderatori su ubrzo uklonili slike sa njegovih profila no to nije spriječilo druge osobe da preuzmu sliku prije toga i krenu je širiti po internetu.

Kada je policija došla na scenu, pronašli su Brandona ispred svoga vozila sa nožem u ruci. Brandon je rekao policajcima kako je ubio svoju curu te da će izvršiti samoubojstvo sa nožem.

Redakcija Halo portala može potvrditi postojanje tih slika na društvenim mrežama, no molimo čitatelje da zbog njihovog zdravlja ne pokušavaju ih pronaći.

HaloPortal.info

Nema komentara

Pokreće Blogger.