Street Food Fest: Nadolazeći festival u Širokom Brijegu

Zadnjih mjesec i više dana sve više ljudi na našim prostorima priča o događaju koji se održava u Širokom Brijegu. Radi se o festivalu ulične hrane, točnije Street Food Fest-u.

12. i 13. srpnja ove godine svi ljubitelji vrhunske hrane, kvalitetne glazbe i pive, biti će u prilici uživati na prvom izdanju Street Food Festa u Širokom Brijegu
Smješten na idiličnoj lokaciji festivalskog trga novouređenoga parka Sajmište, Street Food Fest Široki Brijeg će ponuditi bogatu lepezu okusa iz ponude raznih imena sa gastronomske scene, a jedna od najvećih ikona hrvatske gastro scene Veljko Barbieri svojim bogatim iskustvom doprinijeti će da ovaj festival prođe u najboljem redu.

Projekt „Street food festival“ biti će organiziran kao dvodnevno gurmansko-glazbeno-pivsko druženje, na kojem će organizatori publiku upoznati sa modernom kuhinjom: pripremom odrezaka, procesima odležavanja mesa, raznih vrsta burgera, japanske hrane, slastica te drugim vrstama hrane pripremljene spomenutim konceptom.

Što se tiče glazbenog dijela festivala biti ćete u mogućnosti uživati u svirkama poznatog hrvatskog benda Belfast Food, koji iza sebe ima preko 20 godina glazbenog staža, benda Dva i po’ čoeka te lokalnog xD bendi DJ-eva.

Na festivalu će biti prisutne craft pivovare Lovac iz Širokog Brijega, Cooltura iz Mostara te Trojansko pivo iz Čapljine, koji će publiku upoznati sa brzorastućim zanatom domaćeg pivarstva.

U sklopu ovog događaja organizirati će se i društvene igre za posjetitelje svih uzrasta, a svojim glasovanjem za najbolji štand/jelo, biti ćete u mogućnosti osvojiti bogate nagrade.

Nema komentara

Pokreće Blogger.