Što se dogodilo sa starom zgradom Avengersa?

Upozorenje prije čitanja: Ovaj članak sadrži spoilere vezane uz novi Marvelov film Spider-Man: Far From Home.
Zgrada Avengersa je dobila novi izgled u Spider-Man: Far From Home filmu, no čija je zapravo? Zgrada koji se pojavila u početcima Osvetnika postala je ikona u Marvel univerzumu. Tony Stark ju je na početku sagradio kao Stark Toranj, no kasnije je preimenovna u Avengers Toranj.

Nakon Avengers: Age of Ultron, Osvetnici još jednom mijenjaju bazu, ovoga puta se sele u New York u novu zgradu zvanu Avengers HQ. Premještanjem u novu zgradu, Tony Stark je staru zgradu prodao nepoznatom glumcu i od tada fanovi se pitaju tko je taj misteriozni kupac.

Na kraju filma Spider-Man: Far From Home, u jednoj sceni možemo letimično vidjeti novi dizajn zgrade. Najveća promjena je velika rupa u sredini zgrade. Ovoga puta rupa je dio dizajna a ne neke velike borbe protiv izvanzemaljaca. U toj "rupi" je predviđen prostor za druženje i mali vrt sa modernim osjećajem.

Trenutno postoje dvije teorije čija bi to zgrada mogla biti. Jedna teorija je da je to Oscorp zgrada dok druga tvrdi da je Baxter zgrada.

Trenutno, teorija da je zgradu kupio Norman Osborn je ona s najviše smisla. Sva ova priprema o nepoznatom kupcu zgrade se polako otkriva u Spiderman filmovima i to nam nešto govori. S obzirom da jedini Sony-ev lik koji bi uopće želio kupiti zgradu Osvetnika je nitko drugi nego Norman Osborn.

HaloPortal.info

Nema komentara

Pokreće Blogger.