SINDIKAT ZAPOSLENIKA ALUMINIJA: Samo nas spasite!

 -Mi vremena više nemamo. Pitanje je sata kada će sve sletjeti u ponor. Otvorite oči, zanemarite politička prepucavanja i bildanje mišića preko leđa radnika koji strepe od propasti nekadašnjeg giganta, procesuirajte sve odgovorne krivce koji su doveli tvornicu u ovakvo stanje samo nas spasite – navodi se u priopćenju za javnost Nezavisnog sindikata zaposlenika Aluminija d.d. Mostar.

U otvorenom pismu i apelu pomoći za spas tvornice navodi se kako je aktualno stanje vjerojatno najgore od vremena rata. ”Unatoč nadljudskim naporima svih uključenih bojimo se da nam zaista nema spasa ako se federalna Vlada ne uključi i to ne površno nego aktivno i odlučno-još danas. Interes NSZ Aluminija d.d. Mostar kao i cijele regije je snažan i stabilan Aluminij onaj Aluminij koji će nastaviti hraniti ovaj grad ovu cijelu regiju zajedno sa svojim zaposlenicima i njihovim obiteljima. Pomozite kroz obećane subvencije koje su dio Vaše ugovorne obveze sukladno Aneksu 8 od 17. lipnja 2013. godine. Pomozite nam da biste pomogli ovom entitetu jer samo ozdravljen Aluminij značit će i ozdravljeno gospodarstvo, ozdravljenju ekonomiju Mostara, Hercegovine i cijele Federacije BiH”, naveli su sindikalisti.

”Unatoč nadljudskim naporima svih uključenih bojimo se da nam zaista nema spasa ako se federalna Vlada ne uključi i to ne površno nego aktivno i odlučno-još danas. Interes NSZ Aluminija d.d. Mostar kao i cijele regije je snažan i stabilan Aluminij onaj Aluminij koji će nastaviti hraniti ovaj grad ovu cijelu regiju zajedno sa svojim zaposlenicima i njihovim obiteljima. Pomozite kroz obećane subvencije koje su dio Vaše ugovorne obveze sukladno Aneksu 8 od 17. lipnja 2013. godine. Pomozite nam da biste pomogli ovom entitetu jer samo ozdravljen Aluminij značit će i ozdravljeno gospodarstvo, ozdravljenju ekonomiju Mostara, Hercegovine i cijele Federacije BiH”, naveli su sindikalisti./HMS/

Nema komentara:

Pokreće Blogger.