Sedloski nakon poraza: Ozbiljna momčad ne oprašta pogreške

FOTO: Jabuka.tv
 Nakon poraza NK Široki Brijeg na prvom susretu 1. kola kvalifikacija za UEFA Europa League, Goce Sedloski je dao izjavu na konferenciji za medije:

"Čestitam momčadi Kairat na pobjedi, pokazali su svoju kvalitetu. U najavi utakmice sam upozoravao kako će vrebati naše pogreške i pokušati ih iskoristiti. Na kraju se to i dogodilo. Pokazali su kako ozbiljna momčad ne oprašta pogreške. Oba pogotka smo primili nakon pogrešaka koje nam se ne smiju događati. No, svojim momcima nemam što zamjeriti, trudili su se, davali maksimum, ali jednostavno nas nije išlo. Iako momčad iz Kazahstana sada ima veliku prednost za uzvrat, nećemo se predati, sigurno nećemo ići na izlet. Pokušat ćemo im uzvratiti", kazao je trener NK Široki Brijeg Goce Sedloski na konferenciji za medije nakon večerašnje utakmice NK Široki Brijeg - FC Kairat Almaty (1:2).

 U prvom susretu 1. kola kvalifikacija za UEFA Europa League, Široki Brijeg je ostao poražen na Pecari. Habib Eseola je dva puta, u 29. i 58. minuti, svladao Martina Zlomislića i donio vrijednu zalihu svojoj momčadi za uzvrat u Kazahstanu. Pogodak za Široki postigao je Ivan Enin u 34. minuti kada je majstorskim udarcem iz daljine svladao gostujućeg vratara Stasa Pokatilova.

HaloPortal.info

Nema komentara

Pokreće Blogger.