Pojavile se nove informacije o Grand Theft Autu VI, izlazi samo za konzole nove generacije

Nova kompilacija glasina vezanih za šesti nastavak Grand Theft Auta pojavila se na Redditu. Najnovije informacije koje su se pojavile navode razne detalje o strukturi igre, a neke od njih se podudaraju sa prijašnjim leakovima i glasinama, pa im mnogi daju na važnosti.

Najvažnija informacija koja je navedena jest da se šesti nastavak radi samo za konzole iduće generacije, točnije Xbox Scarlett i PlayStation 5. Rockstar razvija igru od 2012. godine, ali tek je ušla u konkretnu produkciju 2015. godine pod kodnim imenom Project Americas. Tek je nakon izlaska Red Deada 2 igra ušla u punu produkciju.

Što se tiče lokacije, spominje se još jednom da će igra biti u Vice Cityu, ali navodi se i Rio de Janeiro, te da će par misija biti i u Liberty Cityu. Spominje se i da bi dio igre mogao biti smješten u Kubi, a što se tiče vremenskog razdoblja, igra je smještena u 70ima i 80ima. Glavni lik je ipak muškarac, suprotno prijašnjim podacima o tome da će ”šestica” imati glavnoga ženskog lika.

Ostale informacije koje su navedene jest da će igra biti strukturirana po poglavljima, veliki fokus će biti na vremenske nepogode kao što su uragani i poplave, zgrade će se mijenjati s godinama, a glavna inspiracija zua priču i atmosferu je Netflixova serija Narcos.

Soundtrack će biti, naravno, temeljen na 70ima i 80ima, mladi Martin Madrazo će se pojaviti u jednom trenutku u priči, pojaviti će se i verzija Fidel castra, a tematizirati će se HIV i imigracijska kriza.

Puno je to informacija, što općeniti što specifičnijih, no sve navedeno nije službeno potvrđeno, pa trebamo ipak imati određenu dozu skepse.

HaloPortal.info / GoodGame.hr

Nema komentara

Pokreće Blogger.