Pogledajte nove scene iz produljene verzije 'Avengers: Endgame"

Nadolazeći Spider-Man: Far From Home je jako blizu no trend za Avengers: Endgame još nije potpuno prošao. Naime, s ciljem da zarade još više novca i time prestignu Avatar kao najisplativiji film svih vremena, Marvel je odlučio da će u kina ponovno prikazivati Avengers: Endgame no ovoga puta sa izrezanim scenama koje su izbačene iz orginalnog filma te post-credit scenama.

Naravno, dosta ljudi ne žele ili nisu u mogućnosti ići ponovno gledati ovu verziju Endgamea stoga je jedan gledatelj odlučio snimiti post-credit scene i postaviti na youtube.

Ono što smo dobili na kraju filma je spomen na Stan Lee-a, osobna poruka od direktora Anthony Russo-a te isječak iz Spider-Man: Far From Home filma.

Sve u svemu, dosta gledatelja nije zadovoljna ovim scenama jer nisu baš nešto posebno. Russo nam tu nešto malo ispriča, ubace par linija teksta i isječak s POČETKA Spider-Man filma koji je vrlo vjerojatno najmanje važan dio u čitavom filmu toliko da bolje scene možete pogledati na trailerima Spider-Mana.

HaloPortal.info

1 komentar:

  1. sta oni sad ocekuju da im dajem opet 10 maraka samo da pogledam 2 minute duze i to glupost neku?

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.