NK Široki Brijeg će na dresu nositi reklamu sportske kladionice WWin

 Nogometni klub Široki Brijeg će od ove sezone nositi novog sponzora na udarnom mjestu na svojim dresovima.

”Dogovorena je suradnja na godinu dana sa sponzorom WWin čija će reklama biti na našim dresovima. Spomenuta tvrtka neće biti generalni sponzor kluba, već smo samo postigli dogovor o reklami na dresu”, izjavio je za Bljesak.info Slaven Zelenika, v.d. direktora NK Široki Brijeg.

Također, reklama navedene sportske kladionice od ove sezone bit će na dresovima tuzlanske Slobode i bijeljinskog Radnika, a kako doznajemo, suradnjima bi službeno trebala biti objavljena u utorak, 16. srpnja. Klub je predstavio dres na Facebook stranici u vidu nagradne igre kojom novi sponzor nagrađuje navijače na poluvremenu utakmice Široki Brijeg – Kairat (četvrtak, 21:00 sat).

Inače, početkom srpnja održan je sastanak vodstva NK Široki Brijeg s lokalnim gospodarstvenicima nakon kojeg je predsjednik kluba u ostavci te gradonačelnik Širokoga Brijega Miro Kraljević kazao da će ova sezona biti financijski zatvorena.

Podsjećamo, 31. siječnja 2019. godine istekao je ugovor između NK Široki Brijeg i tvrtke Feal koja je bila glavni sponzor te je klub u završnici protekle sezone prekrio reklamu spomenute tvrtke na dresu i postavio natpis ”Široki u srcu”.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.