MOSTAR: Ronioci SEUH-a u subotu ponovo čiste rijeku Bunu od otpada

 U subotu 06.07. će se na Buni kod Mostara održati osma po redu, dakle već tradicionalna, EKO akcija čišćenja korita i priobalja rijeke Bune, u organizaciji Sportsko ekološke udruge Hercegovina (SEUH) iz Mostara.

Najavljeno je sudjelovanje 15-tak ronilačkih klubova i ekoloških udruga iz svih dijelova Bosne i Hercegovine (Federacija BiH, Republika Srpska, Distrikt Brčko), te Republike Hrvatske i Srbije. Time ova ekološka akcija zadržava status najvećeg okupljanja ronilaca u Bosni i Hercegovini, te ima međunarodni karakter, a na što je SEUH osobito ponosan.

Ovu eko akciju su, i ovaj put, podržali brojni društveni i gospodarski subjekti, na čemu im SEUH zahvaljuje. Navedeno SEUH-u omogućava provođenje ove nesvakidašnje društveno iznimno korisne aktivnosti, ta da kao i do sada svojim prijateljima i gostima budu dobri domaćini. Ugodno druženje i društveno korisne aktivnosti se u stožeru EKO akcije u RELAX outdoor centru na Buni, nastavljaju i u nedjelju 07. srpnja, 2019. god., nakon čega će se brojni ronioci i ekolozi zaputiti svojim kućama.

HaloPortal.info / Ero.telNema komentara:

Pokreće Blogger.