DNEVNA DOZA GLUPOSTI INTERNETA: Gamerica koja prodaje vodu u kojoj se kupala zapravo prodaje običnu vodu

 Dakle, 19-godišnja internet persona zvana Belle Delphine početkom mjeseca najavila je da će za 30 dolara prodavati bočice s vodom u kojoj se kupala. Cijela stvar je nastala iz zafrkancije, kao jedan u nizu performansa ove internet ličnosti, ali “vodica” se brzo rasprodala – u više od 500 primjeraka.

A onda je krenuo drugi dio priče. Brojni YouTuberi kreirali su videosadržaje u kojima su “degustirali” vodu u pitanju – ispijanjem. Naravno, ništa nije zabranjeno kad je trending sadržaj u pitanju pa su neki kasnije priznali da zapravo nisu konzumirali “vodicu” nego običnu vodu, piše HCL.hr.

Međutim, i oni koji nisu lažirali “testiranje” navodno su pili – običnu vodu. Malo usmrđenu, ali ne od kupanja. Naime, prije nekoliko dana javio se jedan anonimac koji tvrdi da je molekularni biolog te da je testirao “vodicu” – ne ispijanjem nego u laboratoriju. Ono što se dogodilo sljedeće šokirat će vas!

Prema rezultatima testiranja, u vodi nije pronađena ljudska DNK, što znači da je u pitanju nešto sasvim drugo te da kupci teoretski imaju podlogu za sudsku tužbu. E sad, upitno je što je na kraju uopće i testirano jer kako sama Delphine kaže, po eBayju se masovno prodaju lažne verzije njezine vodice i cijela je stvar izmakla kontroli.

HaloPortal.info

Nema komentara:

Pokreće Blogger.