AMD-ovi novi Ryzen procesori izazvali redove čekanja na kupovinu!

Iako se redanje i čekanje na početak prodaje određenih tehnoloških proizvoda širi na sve više grana industrije, teško bi nam bilo povjerovati da je nova linija AMD Ryzen procesora izazvala takve reakcije budućih korisnika. Od svih „geeky“ stvari za koje ljudi čekaju (bilo koji Appleov proizvod, novu igru dok su iste još bile na DVD-ovima…), teško je zamisliti da su procesori privukli toliku pažnju. Fotografije redova stigle su više različitih mjesta, a korisnici očito ne mogu čekati da zavrte najnoviju liniju Ryzena u svojim „mašinama“, piše BalkanGadgets.com.
 

AMD Ryzen 3000 serija je prva AMD-ova serija čipova rađena u 7nm proizvodnom procesu što je tvrtki omogućilo da podigne taktove, ugura više jezgri te zadrži iste (ili nešto niže) radne temperature na novim čipovima. U svijetu PC komponenti, posljednji redovi koji su zapeli za oko javnosti i medija su se stvarali još 90tih kada je Microsoft pustio Windows 95 na tržište.


S obzirom na to da je AMD sada izbacio novu liniju procesora, prošlogodišnja linija će sada vjerojatno biti jeftinija pa ako tražite solidne procesore (s još solidnijim ugrađenim grafičkim čipovima Vega), onda svakako držite oko na cijene Ryzen 2000 serije.


Nema komentara

Pokreće Blogger.