Jeremy Renner se vraća kao Hawkeye u Black Widow filmu


Scarlett Johansson se vraća kao Natasha Romanoff u svom nadolazećem filmu Black Widow koji bi trebao izaći sljedeće godine.

S obzirom da je njen lik, Natasha Romanoff preminula u Avengers: Endgame svi znakovi upuću da je ovaj film prequel na njenu priču. Biti će zanimljivo vidjeti  tu tranziciju od ruskog ubojice do agenta SHIELD-a.

Ono što fanove zanima je da li će se i Jeremy Renner pojaviti kao Hawkeye s obzirom na njihovu dugu povijest skupa koja je često spominjana u prošlim Marvel filmovima.

Kako saznaje WeGotThisCovered, Jeremy (ili bolje Clint Barton) će se pojaviti u Black Widow filmu ali nažalost samo u nekoj manjoj ulozi. Trenutno nije poznato kako će se sve to odigrati, na koji način i kada će se pojaviti ali jedno je sigurno - Hawkeye će biti u filmu!

Film je viđen kako se snima u Mađarskoj, točnije Budimpešti - fanovima Marvel filmova poznat grad s obzirom koliko se puta spomenio kroz filmove. Špekulira se da će se tu i pojaviti Hawkeye i pokazati nam kako su se on i Natasha upoznali.

Halo Portal - (www.haloportal.info)

Nema komentara:

Pokreće Blogger.