Dragan Marinković Maca: Crni humor jedina je svijetla točka na Balkanu

Glumac Dragan Marinković Maca uvijek je u pokretu i stalno nešto priprema i radi. Ovih dana ima brojna gostovanja sa svojim predstavama i stand-up nastupima, piše Avaz.ba

No, javnost je zaintrigirao otkrivši da priprema novi projekt pod nazivom “Kakva ti je žena, takav ti je život”. A Maca tako i misli. 

- Sarajevska premijera planirana je za 19. rujna u Domu mladih. Radio sam na ovoj predstavi nešto više od godinu dana, ali u posljednja dva mjeseca bez prestanka. Tako da, Bože zdravlja, početkom nove sezone biti će premijera – govori Marinković. 

Naziv sam po sebi otkriva tematiku predstave. 

- Radi se u potpunosti o muško-ženskim odnosima, vječnoj i intrigantnoj temi o odnosima između dva spola. Siguran sam da će publika biti zadovoljna. U principu, to je moj autorski projekt. Imao sam skoro 80% teksta i većinu sam ja napisao. Nije još gotov, ali je pred krajem. Sada to treba učiti – kaže Maca kroz smijeh. 

Jezik i vicevi 

“Kakva ti je žena, takav ti je život” imati će i zagrebačku i beogradsku premijeru, a Maca je planira predstaviti i publici u Makedoniji. 

- Ni po čemu se mi ne razlikujemo. Svi smo isti, u 100 grama se razlikujemo. Svi govorimo isti jezik, smijemo se istim vicevima, slušamo iste pjesme. Ne možemo se razlikovati. Imam najbolju publiku na svijetu i smatram se srećkovićem. Publika zna ocijeniti – zaključuje Marinković. 

Ako šta ubodem, ubodem 

Marinković je već danas u Splitu, gdje ima nastup, a sutra dolazi u Sarajevo. Nakon toga ga očekuje mini turneja po Njemačkoj. 

- Idem tamo-ovamo, k’o luda Mara. Odmaram se u međuvremenu, a i rad na novoj predstavi znači mi odmor. Čim putujem, meni je to kao da sam na odmoru. Bio sam već nekoliko puta na moru. Uhvatim ja sebi po nekoliko dana da pobjegnem. Nisam uplatio nigdje, ne idem preko sindikata, jer sam nezaposlen. A sve drugo je stara fora, ako šta ubodem, ubodem – iskren je Marinković.
  

Nema komentara:

Pokreće Blogger.